FARVEL GAMMEL BLOG

FARVEL, FARVEL GAMMEL BLOG!

NU BLOGGER JEG FRA WWW.CATERINAPINZARRONE.COM

Collage flashback....2012

 

 

 

 


Her er en lille kavalkade af mine Polyvore collager fra 2012. Jeg har rost og nævnt  polyvore værktøjet mange gange og mon ikke at jeg også vil bruge det en del i 2013 :) 
Polyvore har også fungeret super godt til alle de forsides banner jeg laver til www.norrshop.com. Programmet kan ikke helt det samme som Illustrator eller InDesign, men for en amatør som mig så kan programmet rigeligt :)

After New Year..

En forsinket hilsnen fra Nytårsaften, der allerede føles som længe siden....Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år!
Jeg har skrevet 2013 nogle gange i denne uge, hvilket føles mærkeligt-MÆRKELIGT, at tiden flyver afsted her i livet, og at 2013 allerede viser sig at være endnu et godt år med overraskelser, nye uniformer, nye sociale(medier) oplevelser, og endnu et år med mennesker som er så elskværdig at fortælle at de har nydt deres besøg hos mig her på bloggen :)
Håber på et trejde blog år med endnu flere besøgende og endnu flere spændene indlæg fra www.caterina.dk!

Min Uniform: 60'er kjolen var Vintage og fra bloomers, strømperne fra Wolford, den lille clutch fra Alexander Wang, øreringene fra H&M og pumps'ene fra asos.

I palietter!

Så er Julen desværre allerede overstået! Det er gået alt for hurtigt og jeg har nydt at holde fri og at være sammen med min familie :)
Her er Dagens Uniform fra igår hvor jeg tilbragte eftermiddagen med familien og masser af god mad :)
Kjolen er fra Margit Brandt, jeggins fra Dr-Denim, skoene er Vintage og ørestikkerne er fra Erbs og Bjerke.

Galaxy Pants Minimum

 

galaxy pants

Jeg har lige fået de her feeede Galaxy bukser fra Minimum-var lige nød til at lave en lille collage for
inspirationens skyld :)

Håber at i alle nyder Julen......

Grå i Grå Outfit

Børnepasning, indkøb af medisterpølse (lyder ikke særligt charmerende ;) men det skulle med ifølge indkøbslisten :) og afsted til endnu en hyggelig julefrokost.
Denne gang var jeg til privat julefrokost-for dem så følger mig på Instagram ku' se at jeg var til en anden julefrokost i lørdags :)
Vi fik noget traditionel og delikat dansk mad,  quizzede, grint o.s.v. alt i alt en hyggelig og sjov aften.
Til anledningen fandt en "ældre" kjole fra S'NOB og brugte den i en grå i grå kombi, med en Vintage ruskinds clutch og sko købt på TheOutnet.

Juleønsker

....ikke helt mine egne juleønsker men blot lidt inspiration for alle dem som shopper på www.norrshop.com :)
Som altid har jeg avet collagerne på Polyvore og brugt dem på forsiden af norrshop.com.

CollageMania

Jul i Hamborg City!

For et par uger siden var jeg i Hamborg med min lille familie. En weekend hvor JULEN var i fokus og julestemningen kom helt under huden på os alle sammen. Atmosfæren var magisk, ydillisk og julepynten var luksuriøs og bombastisk. Skal man komme i  julestemning er Hamborg det perfekte sted at starte.....og shoppingen er intet mindre end oplagt og indbydende :)

 

Julefrokost....inspiration til det perfekte outfit

http://www.caterina.dk/sites/caterina.dk/files/tumblr_me9ecn9xDx1rgomaso1_1280_0.jpg

Her er nogle collager som jeg lige har lavet til www.bloomers.dk og www.norrshop.com. Alt tøjet på billederne kan købes på online butikkerne og er lavet i det fantastiske program Polyvore....som også lige har fået en rigtig god App :)
Collagerne er tiltænkt som inspiration til de perfekte outfits, som skal bruges til alle de gode fester vi går imod i denne måned.
God fest til alle !

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov