I LIKE


Billederne fra denne blog kan jeg virkelig godt li'.
Karen illustrerer hendes liv og hendes tid som blogger ved at tage gode, skæve og detaljeret billeder. Her er blot nogle eksempler. Hun har iøvrigt lige vundet min sidste GiveAway :)


Sort/hvid grafik-også noget jeg nyder.


G-måske for hendes ældste søn Georg.

Hun er ligesom mig også fan af Anne Bundgaard.

En af hendes drenges efterladenskaber


Hun laver funky broderier.


Hun har syet denne mulepose.


Hun tegner.

Star Treck kjole

Lørdag aften var jeg til en fødselsdagsfest hvor jeg benyttede lejligheden til bruge denne nye ruskindskjole fra SNOB. Ifølge Nina så er der noget Star Treck over denne kjole og det har hun også ret i :) Specielt med de blå shiny leggings fra American Apparel.

Dresses


Lidt shopping fra sidste uge....en ruskindskjole fra SNOB og en en 80'er kjole også fra SNOB-med skulderpuder :) Kjolerne skal ses på, specielt den grå.....jeg poster et outfit med den kjole lidt senere for at vise hvor fin den er.

Shopping bag


Vi har lige fået lavet en ny kanvas pose til bloomers som jeg er hel vild med :) På posen er der en tegning af "bloomers damen" som er efterhånden blevet en del af vores logo. Damen har jeg tegnet så jeg er vild stolt over den og glæder mig til at se mange Århus piger gå rundt med den.
Posen fåes ved at købe noget i bloomers eller ved at købe den for 20kr (lidt reklame, hehe)

Lille spejl på væggen

Lille spejl på væggen.......Jeg har lige fået denne halskæde fra Forest & Bob. En lang kæde med et fint lille spejl. Jeg er ret vild med den og tror at den kommer til at hænge meget på mig (Mr. E. har dog allerede hevet den lidt i stykker, men den kan nok repareres :)

Dagens i denim skjorte

Dagens outfit er en herreskjorte fra Revolution som jeg er ret glad for. Underkjole og leggings fra SNOB,  støvletter fra asos, taske fra Marc Jacobs som jeg købte i Hamborg og shades fra Christian Dior som jeg også lige har købt i Hamborg.

Cosiness


Her er hvad vi har fået med hjem efter at vi igår besøgte en sød dame i familien: lidt hjemmestrik og en lidt uhyggelig baby tallerken fra 50'erne-alt sammen til Mr.E.

Helenas apartment in Berlin

Jeg er lige faldet for denne lejlighed fra Berlin....lidt rodet men charmerende og med en ligeså charmerende ejer.


Billederne har jeg lånt fra freundevonfreunden.com

Give Away, Give Away....gone!

Se videoen af Mr.E akkompagneret af AC/DC.

Mr.E har fundet en stjerne som skal modtage pudebetrækket fra Marimekko-det er hende her.

Give Away....stjernerne bliver kastet imorgen

Kære læsere :o)
P.g.a. de mange suuuuuuper og faaaaantastiske tilmeldninger til min Give Away har jeg valgt at stoppe den først kl.24:00 idag onsdag den 25 august selvom jeg måske havde regnet med at kaste den heldig stjerne ud her til aften.

Vi må vente til imorgen med at se hvilken stjerne Mr.E trækker :)

 

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov