V.M. work

Her er et lille indsigt i hvad mit arbejde som merchandiser handler om (for dem som interesserer sig for det). For ca. 3 uger siden var jeg i Kbh for at arbejde, der skulle åbnes en shop på 300kvm i Illum og  som det ses på billederne så var der både tøj, boligtilbehør samt kropspleje produkter. En sjov opgave og en god visuel oplevelse.

Mike & Emma

Emma & Mike's Brooklyn Home Tour from David Land on Vimeo.

Jeg har lige fundet denne video, af et ret fint hjem fra Brooklyn NY.  Videoen gør boligen mere levende og mere virkelig, nu hvor man kan se at det ikke bare er en opsætning fra et boligmagasin men at der faktisk bor mennesker der.
Boligen har jeg fundet her-hvor man også kan læse lidt om Emma og Mike som bor i huset.

1.Advent og ugen der gik...

Ugen der gik...med et nyt kerne læderbælte købt i H&M, en baby nissehue og min Adventskrans.
Julen står for alvor for døren og jeg er så småt gået igang med de første juleforberedelser. I dag søndag, har jeg lavet årets adventskrans som er blevet dansk, simpel og naturlig.

New Deco

  FØR                                                                             EFTER

I dag har jeg haft tid til at hænge mine Bjørn Wiinblad årstider tallerkner som jeg har været så heldig at finde i en genner for noget tid siden.
Jeg har længe overvejet hvor de skulle hænge og nu tænkte jeg at jeg måtte prøve at hænge dem i vores køkken og se hvordan det så ud. Jeg er ikke helt overbevist endnu men måske jeg bare skal vende mig til at de hænger der.

10 måneder er der gået

Mr. E på farlig mission og i karambolage med en blæsere :) Han har nu været i vores lille hjem i 10 måneder....

Drawing


Jeg har lige nu gang i denne tegning som....mmhhh mangler noget bagrund og lidt flere motiver. P.t. er jeg ikke tilfreds med den, men jeg må se hvordan den kommer til at udvikle sig.

I wear FUR

 

 I wear fur.....ja, uanset hvor politisk ukorrekt det må være så vælger jeg at gå i pels. Jeg har ikke lyst til at dømme andre i hvad de vælger at tro på, vælger at spise, at læse, at stemme på o.s.v., og derfor håber jeg ikke at jeg bliver dømt fordi jeg vælger at gå i pels.
Jeg er ikke naiv m.h.t. hvad der kan være sket med de dyr som er blevet brugt til min pels, men jeg tror også at der findes steder hvor pelsavling forgår efter reglerne. Som forbruger er det svært at finde ud hvad skal man tro på...for hvor meget ved vi f.eks. om økologi, fairtrade, pelsavling?
Anyway dette indlæg skulle blot handle om at jeg har fået en fantastisk ny pels fra This is who I am og ikke om et etisk dilemma-havde bare behov for at tilkendegive min mening om det :o)

Julie Nord

  Et sidste glimt af Julie Nords udstilling på kunstmuseum Aros. Jeg var der i søndags og nød det i fulde drag.
Jeg er vild med hendes billeder, historierne, hovedpersonerne, taleboblerne, det psykotiske, det fortryllende og det eventyrlige. Bliver man nogensinde færdig med at finde nye detaljer og historier i hendes billeder?
På Aros var der der to damer som sagde..."man bliver da ikke glad af at kigge på hendes billeder" og jeg kunne ikke være mere uenig med dem. Billederne er igennem mine øjne livlige og humoristiske. Måske man snart skulle investerer i et nyt litografi fra hende-blot for at fordybe sig og drømme sig inde i Julie Nords fantastiske univers.

Og her er hun...Julie Nord.

Pico

Når jeg er i Kbh og jeg har tid til det så besøger jeg altid butikken Pico, en lille butik med masser af tilbehør såsom bijouteri, tørklæder, sko o.s.v. Sidste weekend gav et hurtigt besøg i Pico et godt resultat....et par ørestikker og et chunky armbånd.

Og tidligere har jeg købt det her...

Lidt nyt

Must have i kulden: et par lækre og varme læder luffer fra Margit Brandt. De nye gamacher fra MarMar var jeg nødt til at få med mig hjem. MarMar er et børnetøjs mærke men de har lavet nogle enkelte styles til vokse. De har i øvrigt også lavet leopard gamacherne til små piger :)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov