Christmas leftovers....

Julemanden har været forbi os.......vi har fået gode gaver og vi er i gang med at spise alle de gode julerester o<():) Håber at alle har haft en dejlig Jul.

GIVEAWAY

 

MMhhh trænger til at give en lille gave til en sød pige out there :)
Heidi fra DesignDoktor har håndlavet disse fantastiske øreringe som er skåret ud i lazer (pris 400,-) .
Jeg er ret begejstret for hendes pynte ting så måske i også kan li' dem!?
Dem jeg selv har er i grå/sort som ses på det midterste billede.

"Øreringe i plexiglas med graveret retro mønster. Længde af øreringe 5,5 cm. Selve ørestikken er i sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Leveres i flot smykkeæske"

Har du lyst til at deltage? Så skal du blot "synes godt om" dette indlæg

 

 

 

 

 

X-mas party in 50's style

For ca. en uge siden var jeg til en skøn julefrokost.
Jeg elsker at klæde mig på tilbage til tiden som her, og så snart lejligheden byder sig er jeg altid frisk på at komme i et festligt outfit.
Tøj er for mig en visuel udtryksform, en drømmerejse, et levende billede af hvem jeg er.
Sort er en af mine gode venner men jeg holder mig væk fra den når jeg kan for jeg synes at det er dødkedeligt at alle altid er klædt i sort.
For nogen kan det måske virke lidt stil forvirret at jeg den ene dag er klædt i feminint 50'er stil og den anden dag i 80'er læder shorts, men jeg vil ikke låse mig fast i et bestemt udtryk og vil hellere skifte stil og udtryk afhængig af mit humør.....om det skal være candyfloss den ene dag og punk inspireret den anden dag :)

Winter Wonderland

Forleden tog jeg de her billeder mens det sneede. Man kan lige ane de fine snefnug som blidt og blødt dalede ned fra himlen.

Kalendergaver GIVEAWAYS

Lige nu har jeg gang i en fantastisk kalendergave GIVEAWAY i bloomers som sker via Facebook.

Her er nogle eksempler på giveways'ene, Vintage støvler, S'NOB smykker, S'NOB undertøj.

Folk synes at det er super hyggeligt og sjovt så hvis andre i bloglandet har lyst til at deltage så kan man blive venner med os på Facebook her og deltage i lodtrækning af de gode GIVEAWAYS :)

Old Deco

Jeg elsker gamle ting og storytelling. Forleden tog jeg nogle snapshots af div. gamle fund i vores kælder som jeg synes er hyggelig og som giver mig nogle gode minder.

Retro touch

Traktorer, elefanter, flyvemaskiner og aber, det er noget for Mr.E! Derfor har han fået det her tøj fra småfolk  som laver noget fantastisk børnetøj med det helt rigtige retro touch. Jeg er vild med det og håber bare at Mr.E. kommer til at bruge i lang tid :)

Too much? Noooo

Der er ikke noget bedre en hjemmebagte julecoockies!
I weekenden havde vi besøge af mange søde venner som kom med alle de gode julesmåkager.....som vi nu er" tvunget" til at spise :) Så bliver det ikke mere juleagtigt.

Ho, Ho, Ho.....

Jeg har vundet denne julemandskostume til Mr.E.! Er den ikke bare for sjov og for cheesy? Den er så syntetisk at der står i den "keep away from fire".
For at vinde den har jeg naturligvis kæmpet med at spise way too much  ris a la mande (eeelsker ris a la mande) hehe eller ho ho ho

Un caffé e latte perfetto!

Step 1. Lavazza kaffe.
Step 2. Espresso kaffemaskine.
Step 3. Espresso shot.
Step 4. Steamet mælk med lidt hjælp fra hende på billedet.
Step 5. Nydelse....

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov