31.10.11

Kender I det med at man ofte kombinerer farver sammen med sort fordi man ikke kan finde på andet?
Jeg prøver for det meste at kombinerer farver sammen med farver. Giver det mon mening? Altså lidt ligesom her hvor jeg har forskellige nuancer grå sammen med en pink.
Farverne bliver meget flottere af at man sætter dem sammen, hvor derimod sort godt kan få farverne til at se lidt billige ud. Men det er selvfølgeligt vigtigt at man sætter de rigtige farver sammen-en kunst i sig selv som mange er bange for. En svær opskrift at give videre....

Cardi fra S'NOB
Top fra S'NOB
Køde fra Forrest & Bob
Bælte fra Margit Brandt
Bukser fra Suit
Sko fra Alberto Fasciani

Colorful Knit


Endelig lidt farver :) Synes at der er gået meget sort/grå i den, så denne strik pynter virkelig på garderoben....og ikke mindst på humøret efter at den mørke vintertid er startet.
Strikken er fra Nümph, strømpebukserne er fra Wolford som jeg købte sidste år.
Støvlerne er Vintage og jeg har efterhånden haft dem i en del år. Jeg bliver ved med at vende tilbage til dem for jeg elsker at have dem på og så er det meget fedt at have noget der er lidt anderledes.

Silke Neumann-Berlin

Forleden mødte jeg en sød læser,  som sagde til mig at hun fulgte med i min blog og at hun havde fundet mig ved at "google" efter boligblogge.....hvilket fik mig til at tænke mere boligblog minded :)
So here it comes, endnu et indlæg fra en fed Berliner lejlighed. Den inspirerer mig og måske den også kan give Jer lyst til at indrette  på ny eller bare giver Jer lyst til at kigge med. Welkommen hjem hos Silke Neumann!

Bryllup på Samsø


Gid alt den mad kunne trylles frem igen! Uh hvor det smagte himmelsk...og vinene var virkelige gode!
Billederne er taget af Ditte, som var en af gæsterne til vores bryllup. Hun har en "spiselig" blog :)
Tjek den ud hvis er en madelsker som jeg er og tilslut dig hendes "foodclub".
Bryllupslagkagerne stod min mor for og resten af maden stod Hotel Strandlyst for. 
 


Her er hvad Ditte selv har skrevet om hendes oplevelse til vores bryllup.

"Min weekend blev tilbragt på Samsø i anledning af, at to unge smukke mennesker skulle giftes. Brylluppet blev afholdt på Hotel & Restaurant Strandlyst tæt ved Ballen; et fantastisk sted i fantastiske omgivelser.

Vi fik meget mad, meget god mad og drinks med kolorit på! Samsø byder på rigtig gode råvarer, som bl.a. skyldes deres gode landbrugsjord og det milde klima. Der er mere til Samsø end bare kartofler. De dyrker mange forskellige frugter og grøntsager, som kan købes i de danske supermarkeder, men overalt på Samsø er der små boder langs vejene, som sælger kartofler, jordbær, ærter, squash og mange andre lækkerier. Samsø afholder oven i købet en råvarefestival, som finder sted den sidste weekend i august i Tranebjerg. Desværre oplevede jeg ikke festivalen, men jeg gik bestemt ikke glip af noget på den gastronomiske front. Jeg fik rig mulighed for at smage hvad Samsø gemmer på, både til bryllupsmiddagen, men også på Røgeriet, hvor der blev indtaget fiskefrikadeller med masser af remo.

Hotel Strandlyst leverede en pragtfuld smagsoplevelse, men kan også anbefales på baggrund af deres beliggenhed, service og faciliteter.

Jeg kunne ikke lade være med at knipse løs af det iøjenfaldende mad og de indbydende bryllupskager, så her er en række blandede bolcher af hvad jeg indtog denne weekend"

29.10.11

Her sidder jeg og poster et indlæg og udenfor er der mørkt, MEGET mørkt.....jeg ved ikke hvad jeg synes om at der bliver mørkt allerede fra kl 17.30? Jo jeg får lyst til at være indenfor med stearinlys og kokkerere simremad :)
I lørdags var jeg til et hyggeligt te arrangement med nogle børn og deres respektive mødre.
Hertil var min uniform en gammel og elskede kittelkjole fra Margit Brandt som jeg havde strammet ind med et lakbælte fra Fendi. Som underdel havde jeg nogle nye, sorte cigaratbukser fra Margit Brandt. Støvletterne var sorte i ruskind og fra Zara (hvor jeg dog savner Zara her i Aarhus!!).

Look of the day: With Fur


Jeg kan godt li' at føle mig lidt international engang i mellem....derfor "Look of the day" :) midt i Aarhus c!
Jeg bruger de her Margit Brandt uldbukser ret ofte og selvom de er afslappet og lidt pyjamas agtigt så finder jeg tit på at bruge dem med noget mere klassisk som f.eks. her med en pelsvest.
Ser jeg måske for klassisk ud...mmhh sådan lidt "jeg er blevet 32, bor i et forstad og køber tøj efter hvad Alt for dullerne synes er smart"? I hope NOT!

Margit Brandt 1945-2011

Det har været lidt af en mærkelig dag idag.
Solen kom aldrig frem og nyheden om Margit Brandts død lag en trist sky over dagen.
Jeg har mødt Margit Brandt et par gange og har altid kunne li' tøjet som vi har solgt lige siden mærket blev relanceret for 6 år siden. I butikken NORR har jeg haft en del gamle billeder og nogle af hendes tegninger hængene på væggene-tror måske at jeg skal have dem op at hænge igen til ære for for hende.
Indtil videre blev det til en udstillingsvindue i bloomers dedikeret til hende.

         

22.10.11


Rusiknsvest S'NOB
T-shirt Suit
Bukser S'NOB
Sunnies Dior
Støvletter Alberto Fasciani

21.10.11

Den ene fredag tager den anden, og sådan går min tid....alt for hurtigt!! I oplever nok det samme. Tiden står aldrig stille! Gid man kunne have en tidsmaskine.
Så er det at billederne kan indkapsle de momenter som man synes er de bedste her i livet.
For mit vedkommen bliver det sjovt at kigge tilbage på de billeder som jeg løbende har taget til min blog, en dagbog som jeg mest af alt "holder" fordi jeg ikke kan lad være :)

Anyway så tog jeg lige nogle billeder fra et prøverum i bloomers iført en grafisk Nümph kjole med et par blå gamacher fra American Apparel.

Pie & Muffins


300 gram Hvedemel
1.5 tsk. Bagepulver
0.25 tsk.Salt
125 gram Smør
225 gram Sukker
2 Æg
1 tsk.Vanillesukker
1.25 dl.  Mælk
200 gram Blåbær, jeg brugte frosne blåblær derfor blev mine muffins så mørke :)
150gram Marcipan som blev "revet" i blandingen.
Kom dejen i 12 muffin forme og bag i 18-20 minutter

Opskriften af den fantastiske Pie har jeg fundet hos Føtex. jeg lavede den lidt om ved ikke at unlade rosinerne og ved at komme marcipan i-Perfect match!

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov