26.12.11

Singer


Er hun ikke flot? En ny symaskine som jeg har budt velkommen i min lille systue-en Jubilæums Model fra Singer i retro-design,  lavet ligesom en gammel symaskine fra dengang hvor de var lavet af jern. Den er alledere afprøvet og godkendt :)

Samling

Lidt nyt til min Bjørn Winblad samling, som jeg kan ikke få nok af, og som jeg indtil videre ikke er blevet træt af.
De to farvede tegninger fra 70'erne er noget nyt og anderledes fra resten af min samling i forhold til at jeg kun har hans grafiske sort/hvid keramik.
Mellemvasen er også ny. Den laves også i en oversize størrelse...håber også at finde den en dag :)

Merry Christmas....

New Boy

Rebel Rebel

19.12.11


Arbejd', arbejd'....Julen er altid en travlt tid for mig så jeg har ikke så meget overskud til at få opdateret bloggen-but no exuses..og iøvrigt også ligegyldig snak!
Det her billede er fra idag :)
Uniform: Noblesse blazer(gammel), Vintage polka dots bluse, Nümph bukser, Alberto Fasciani støvletter og bijouteri fra H&M.                                                                                                                                                          

Sy et par bukser!

"Keep it simpel"-det er mit motto når det handler om at sy :) jeg fik for noget tid siden et Minikrea mønstre fra en veninde, som jeg flittigt har brugt til forskellige slags bukser til Mr.E.
Idag lavede jeg endnu et par til ham med noget Mads Nørgaard stof og kontrast lommer bagpå.
Jeg kan virkelig anbefale at sy børnetøj hvis man er nybegynder-det er nemt, meget taknemmeligt og tilfredsstillende at se de små trisse rundt i noget man selv har syet . Så har de ingen former så tøjet er lige op og ned, og så har de ikke den store mening om det tøj man giver dem på(så længe det varer :)
Minikrea har nogle gode basis mønstre til babyer og børn så det er bare med at komme igang :)

Stripes

Endnu en smuk pige fra gårdagens fest. Jeg kunne ikke lade være med at bemærke den fine kjole, flot halskæde og frækt smil ;)

Lace

Jeg nåede at tage nogle enkelte billeder igår aftes-desværre så er aftenbelysning ikke den bedste belysning så billederne bliver ikke altid så gode, derforblev mit kamera desværre ikke brugt meget.
Men jeg kunne  ha' taget mange flere billeder af alle de smukke mennesker som deltog i festen.
Her er en af dem..en smuk, mørk, høj og dragende pige i en meget smuk kjole.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov