Kids stuff

Jeg er ikke frælst når det drejer sig om indkøb af legetøj og gaver til Mr.E, dog prøver jeg at begrænse det så vidt det er muligt, meeeen engang i mellem falder jeg også i.....som f.eks. idag hvor jeg købte fede oversize dyr hos EvigGlad i Aarhus.
Bøgerne er dog gamle og ikke mindst værdigfulde fordi de tihørte Mr.E's far. Historierne er evntyrlige, romantiske, nostalgiske og legendariske-at samle på gamle børnebøger er virkelig noget jeg kan anbefale (hvis man altså har børn :o).

Mille

Mille i strik fra S'NOB.

Black'n Black

Sort i sort med skjorte fra S'NOB og bukser fra Dr.Denim. Det andet billede har jeg taget med p.g.a. de gode typer som er med i baggrunden :)

Army Jacket

Jeg har fået mig en ny jakke fra Suit. Den er super fed og jeg skal nok poste nogle bedre billeder for at vise hvordan jeg bruger den. Jakken er en herremodel men ved at jeg har købt den i en small sidder den ok. Der er en de af de her armyjakker i butikkerne og lige p.t. er jeg meget til den stil også fordi den i virkeligheden er ret praktisk......på f.eks. en regnvejrsdag som idag :)

Precision

Lige linjer, farvekoordinering, tema inddelt, og med præcis den samme afstand mellem bøjlerne-det giver ro inspiration og fornyelse i mit arbejde. Jeg bruger en del tid på at placerere varerne på den mest optimale måde og her er resultatet, som man bare får lyst til at røre ved......so mission completed !

Kort fim om bloomers (very retro:))

Bloomers - clothes with a story
   
     
  At the successful store Bloomers in Århus, the clothes tell stories – and so does the girls behind the success Nanna & Caterina. Visit Bloomers at: Volden 34 8000 Århus C 86 12 00 92 www.bloomers.dk  
 
watch it using Windows Mediaplayer or Quicktimeplayer with Flip4Mac codec installed
 
 

Jeg er lige fadet over dette gamle klip fra Fashion Tv som vi lavede for en del år siden i bloomers.
Vi ser virkelig unge ud på dette klip :)

For dem som interesser sig for vores lille butik i LatinerKvarteret så er klippet meget godt. Klik på "watch clip" og se den korte film om os.

5Preview

5Preview er et nyt tøjmærke som vi har fået i NORR. Tøjet er designet af svenske Emili Martensson som er grafisk designer. Mens hun arbejde hos Miss Sixty i Italien startede hun med at designe enkelte t-shirts med prints og anti-fashion statments. Det skulle vise sig at være en stor succes. Tøjet er idag meget hypede på diverse blogs og i det hele taget meget eksponeret på internettet.

Jeg er vild med stilen! Tjek hendes også hendes blog :)

 

'

My home


I mit hjem, med rod, legetøj, bøger og andre personlige genstande.....jeg blotter mig- blotter mit hjem mens jeg forsøger at vise hvem jeg er, eller om ikke andet en side af mig selv som gennem billeder siger meget mere end ord. Eller gør det?

Min Uniform: nye bukser fra Nümph, cardigan fra S'NOB og basic bluse fra S'NOB.

I love Polyvore!!!

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov