The Simple LIfe

Karneval

En sommerdag i Aalborg.......billedet er netop taget i lørdags hvor vi var i Aalborg fordi vi skulle tilbringe Pinsen i familiens sommerhus i Nordjylland. Vi kørte forbi Aaborg fordi der blev afholdt karneval, som eftersigende skulle være nordens største. Desværre kom vi lidt for sent så vi oplevede kun trætte kostumeklædte mennesker som havde fået lidt for meget at drikke og som skulle hjem og sove ;)
Jeg fik lejlighed til at bruge denne kjole fra Nümph fordi temperaturen nærmerede sig sydlandandske højder..juhu!! Men øv det allerede er forbi!

Cruise Ship


Min Uniform på job til indkøbsdag, hvor jeg købte ind til butikkerne NORR og bloomers. Baggrunden var et gigantisk Krydstogtskib som netop lå lige foran tøjvirksomheden Metropol.

Jeg har det lidt svært ved at skulle springe ud i shorts selvom varmen har været på sit højeste i de her dage, så jeg vælger p.t. at bruge lette bukser og lange og luftige nederdele, indtil mine stænger forhåbenligt får lidt kulør :)

T-shirt Margit Brandt, Bukser S'NOB, taske Alexander Wang, sko Miu Miu.

My Uniform

Min Uniform sidste torsdag, hvor vejret ikke var så fantastisk som idag.
Gammel Margit Brandt læderjakke, S'NOB strikkjole, MarMar gamacher, støvler købt i London for en del år siden og min nye taske fra Alexander Wang.

Min nye taske er blevet taget i brug og jeg er virkelig glad for den, for der kan virkelig være meget i den og så er den lavet af det blødeste læder :)
Når jeg holder fri kan det være helt befriende ikke at skulle tænke på det som jeg skal iklæde mig i forhold til at det ikke behøver at være sæson aktuelt.
Det kan lyde banalt og som en petitesse, at det til tider føles rart at gå i "gammelt" tøj :)
Dagens tragedie?....Nej, bare en forklaring på hvorfor jeg er begyndt at kalde min "dagens" outfit for  "min uniform", fordi det er en form for arbejds uniform for mig og fordi det samme tid betyder mere end bare en "dagens" men mere en "her er jeg, det her repræsenter jeg og det her lever jeg af ".
Punktum :)

Resumé 17.05.12

Der er kommet fine sandaler fra Lesson2-så kom kom med det gode vejr!

I dag har vi fået nye fine smykker i NORR fra Weiz, og jeg er specielt vild med de oxideret øreringe.

Gårdagens Uniform i Margit Brandt jakke og S'NOB bukser.

Mine nye futter købt på TheOutnet.com :)

Muffins fra byens bedste bager. Start på en god miniferie!

The Outnet

Kender i TheOutnet.com? En webshop som fungerer som et outlet for designer webshoppen net-a-porter.
Deres udvalg er virkelig fin med besparelser fra 30 op til 70%. Varerne kommer hurtigt og er pakket super flot ind. Og jeg har lige modtaget en pakke fra dem :)

Efter lidt savlende kiggeri rundt på shoppen for ca. en uge siden, valgte jeg at kikke KØB!!!!
Det blev til et par ballerinae fra Miu Miu, en taske fra Alexander Wang og et par fantastiske flotte støvletter. De to førstnævnte køb er jeg sikker på at jeg bliver glad for men støvletterne er jeg lidt usikker på om jeg skal beholde, for de er meget meget høje.
Jeg er i tvivl!! Hvad synes i?

Footshopping

Og Voilá.....Birkenstock til moi og Mr. E, købt her (hvor der er en del at spare :o)

ROSA

Dagens Uniform i totally pink og rosa fra top til tå (lidt Miss Piggy look a like ;) Bukser og strik fra Nümph og sko fra Puma. Jeg er meget glad for mærket Nümph for tiden, og jeg kan godt li' at kombinere den feminime stil med noget så uventet som et par sneackers.

Caterina i Magasinet VIVA!

Jeg har lige lavet et mini interview med magasinet Viva om sommerens tendenser.
Viva er et nyt magasin (anden udgivelse) for kvinder som kommer med posten for os som bor i Aarhus.
Det var sjovt at være med til, og ikke mindst sjovt at læse om hvad de andre piger fra de respektive butikker havde at sige om det samme emne.

I magasinet kan man bl.a. læse en fin artiklen med Aarhus bloggeren Sidsel og møde andre seje kvinder fra Aarhus.

Jewellery Part2

Nye smykker igen, men denne gang i NORR fra Erbs&Bjerke. Smykkerne er plexiflas, metal samt sølv og har virkelig nogle gode priser :) Glæder mig til at få dem i butikken.....og ikke mindst til at have det på.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov