The Perfect Pants

Dagens Uniform: Nye fantastiske bukser fra Margit Brandt, top fra S'NOB og sko fra Lanvin.

Old Zara Dress


For et par uger siden, hvor det var varmt i dk var jeg til en hyggelig fest hos nogle venner. Det var en lørdag aften hvor himlen var stjerneklar og det med at sidde i haven til langt ud på natten var en sydlandsk oplevelse :)
Til denne aften havde jeg fundet en gammel kjole fra Zara, som jeg købte på Sicilien engang hvor min kuffert var blevet væk under flyvturen-heldigvis fik jeg lidt økonomisk erstatning fra min forsikringsselskab så jeg kunne købe lidt ind:) 
Min jakke var fra Margit Brandt, sko fra Chloe og taske fra Balenciaga.

Wedding day

I lørdags var jeg med til et fantastisk bryllup på Norsminde Kro lidt udenfor Aarhus.
Festen var virkelig god! Maden var sublim og selskabet var mere end underholdene. En oplevelse som jeg til enhver tid gerne vil genoplive. 
Til dagen havde jeg valgt en silkekjole fra Margit Brandt og dertil brugte jeg min evergreen jakke fra H&M, en lånt Marc Jacobs clutch og de nye sko fra Proenza Schouler.

Le Dressing

Her er et par billeder af nogle gode "fund" fra Monaco:)
Som jeg tidligere skrev mens jeg var i Monaco, så var jeg forbi en fin butik med designer 2nd hand tøj og tilbehør, Le dressing. Her fandt jeg et par Proenza Schouler sko som aldrig havde været brugt før og som kostede 140euro, norm. pris omkr 500euro. Hapsi! De smukke sko har allerede været ude at danse med mig!

Tasken er fra Balenciaga og jeg har ønsket mig den længe :)

Oceonographique


Min computer er erklæret død!! Så jeg må låne mig frem til at få lidt tid med min lille blog via min bedre halvdeles computer. Men pyha hvor føler jeg mig afskåret fra omverden uden min pc...heldigvis har jeg min elskede IPhone som er en livslinje til the World Wide Web :)

Nå men nok om det og tilbage til hvad det her handler om min manglende livstegn her på bloggen! Jeg er tilbage, og jeg vil forsøge at låne andre computer for at kunne skrive nogle flere indlæg.

Jeg må starte med at skrue tiden tilbage til sidst jeg skrev et indlæg, nemlig der hvor jeg var i Monaco! Jeg har nu været tilbage i Dk i 11 dage, så tilbage har jeg minderne og nogle enkelte billeder som jeg gerne vil vise Jer her. Billeder af et fantastisk museum fra Monaco. Stedet hedder Oceonofraphic og er en blanding af et museum og et aqcua museum som er det eneste i hele verden som har levende koraller.
"Zombie Boy" til sidst, er et bronze statue lavet af kunstneren Marc Quinn.

Perfume, Shoes, Macarons.....So French

Bonjours! Idag er sidste dag i Monaco, for imorgen skal vi flyve tilbage til dk.
Vi prøver at nyde den sidste dag i fulde drag :)

Der vi var i Nice i forgårs var jeg forbi føgende butikker, Zara, Sephora og Galleri LaFayette.
Jeg fik de fineste loafers(klik på linket hvis du vil se dem på deres online butik) i imiteret ponyskind med nitter-jeg har altid været stor fan af Zara's sko p.g.a. deres stilede design og den fotte finish samt deres høje kvalitet.
Sephora er altid en drøm at komme ind i, vel og mærke de store butikker!
Der fandt jeg en veduftende parfume fra Cartier(klik på linket hvis du vil se parfumen på deres online butik) som jeg vil bruge til specielle lejligheder og når jeg ikke er sammen med min søn. Idét at han endnu ikke er fyldt 3 år vil jeg helst ikke udsætte ham for alt for mange perfumer-jeg er ikke hysterisk men blot en moderat naturista hvad angår kemi og parfumer :)
Nu hvor jeg var i Frankrig måtte jeg også hoppe med på bølgen og købe nogle macarons fra Pierre Hermé.

Idag skal jeg finde en designer Vinatege butik Le Dressing , forbi et center også her i Monaco som hedder Le Metropol. så skal der pakkes og måske en sidste tur i poolen :)

Hello Nice!

Et par billeder fra Nice som bev taget igår aftes. Byen var virkelig hyggelig og vi spiste på en lækker restaurant, selvfølgeligt udendørs :)
Min fritidsUniform: nederdel fra H&M, t-shirt fra Don't hype, sko fra Zara og taske fra Prada.

New Sunnies


Her er de briller jeg lige har købt i Monaco, som jeg faldt for p.g.a. det 60'er inspireret "cateye" look. Brillerne er fra Dior og endnu et par, som kan tilføjes til min solbrille samling:)
Vi har vel allesammen noget vi samler på, og briller er (bl.a.) en af mine svagheder når det handler om at være en såkaldt "samler", en Imelda Marcos

Fontvieille

Endnu en hilsen fra Monaco:
Fontvieille er den gamle bydel i Monaco, der hvor de moderne bebor i den lille selvstændig stat holder til og hvor Prins Albert har sit slot på toppen af et bjerg-der var vi igår.

Billeder kan aldrig helt gengive de smukke omgivelser men jeg har gjort et forsøg....

Views-Monte Carlo

Lidt billeder fra Monte Carlo, hvor alt er uført til perfektion, og hvor enhver tagterrasse har en flora der er eksotisk og fantastisk flot. Udsigtsposterne er der virkelig mange af her i Monaco, og her hvor vi bor (på 16 etage) er panoramaet "breathtaking".
Der er sjældent skrald som får lov til at flyde på gaderne og der ikke det mindste kriminalitet. I Monaco er der en politibetjent for hver 7 borger :)
Flere små fortællinger samt billeder af Monaco kommer de nærmeste dage.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov