www.bloomersblog......

Jeg er begyndt at blogge fra vores nye bloomers blog www.bloomersblog.wordpress.com!! Følg med hvis du har lyst til at hører om hvad der sker i butikken og hvad der kommer ind af nyheder og andre skæve indslag :)

Warm KNIT!


En ny varm strik fra SUIT! Mine Uniformer er ligeså stille ved at tage en drejning hen imod en mere vinterlig facon med varme strikke, store jakker, store halstørklæder, strikluffer og læderhandsker....bbbrrr

Collage

Jeg har lige lavet denne collage til e ny forside til bloomers webshoppen ,og jeg elsker at leje med de værktøjer som jeg næsten er blevet helt afhængig af....nemlig fra sitet polyvore.
Hvis polyvore lyder som noget nyt, så udforsk det, for det er en fantastisk måde at bruge sine kreative talenter på :)
Collagen nedenfor har jeg også lige lavet til den nye webshop for NORR (som meget snart er klar).

Cashmere Mohair Knit Dress

Dagens Uniform: en vild lækker Kashmir/mohair strikkjole fra NORR, Wolford strømper, Isabel frakke, Diesel støvletter og taske fra Balenciaga.
Visse farver føler man sig bedst tilpas i, og de kolde nuancer er dem som jeg, specielt om vinteren, har det rigtigt godt i :)

What I wore today

Dagens Uniform som jeg idag valgte at vise på en anderledes måde. Isabel frakke, Margit Brandt oversize strik med en metalkæde i midten , MarMar gamacher, Balenciaga taske, Diesel støvletter, S'NOB handsker.

Windy and Dark

Dagens Uniform: Isabel frakke, Margit Brandt nederdel, Nümph cardigan.

Dagens SELVFEDE kommentar

Er man "selvfed" når man poster så mange billeder af sig selv? Eller når man skriver på sine facebook opdateringer at "man lige har bagt boller" eller man synliggører sine check in's i det lokale fitnesscenter-for det går vel ud på det samme alt sammen? Eller hvad?

Der er mange meninger om det, og det er ikke fordi jeg har behov for at undskylde eller forklare hvorfor jeg vælger at lave de indlæg på min blog....men jeg overvejer altid en ekstra gang inden jeg trykker på "post", om det måske er lidt for meget?!

Selvfed er efter min mening et forkert udtryk at bruge når det handler om for at forklare de sociale tendenser, for det er vel det det er. En udtryksform for hvem vi er og hvad vi står for, eller om ikke andet sådan som vi gerne vil have at omgivelserne opfatter os som.

Der jeg startede denne blog for snart 3 år siden, valgte jeg at pakke hele historien "om man nu er selvfed" langt væk...og alligevel spøger den i ny og næ og usikkerheden dukker frem når man mindst forventer det.

Men nu til de kolde fact's: Dagens Uniform, NORR strik, Dr.Denim korte jeggins, min elskede Isabel Marant frakke, Diesel støvletter, Erbs&Bjerke øresmykke og Balenciaga taske. Det meste af det jeg har på idag kan snart købes på norrshop.com :)

Wearing my new Coat!

Dagens Uniform: t-shirt fra 5Preview, bukser fra Margit Brandt, jakke fra S'NOB, Frakke fra Isabel Marant, støvler fra Diesel og taske fra Balenciaga.

Isabel Marant Coat

Jeg har i noget tid gået og set på en frakke fra Isabel Marant og endeligt har jeg fået den købt :) Måske i også har set den på andre bloggere som f.eks. på Golestaneh, en af mine favorit bloggere.
Frakken har lidt af en cocoon facon og er netop oversize foroven og small om numsen og WOW jeg er vild med den og jeg tror at jeg bliver super glad for den! Den er udsolgt de fleste steder på nettet, men jeg fandt den i Aarhus butikken FF2.
Jeg glæder mig til at matche den med mange af mine vintre favoritter.
Fik iøvrigt en lille bitte gave med i posen :)....

Today: Look a Like Missoni skirt

Min Uniform i dag set nedefra og oppefra :) Ja, jeg kan jo ikke lægge skjul på når billederne bliver taget på selvudløseren, for de bliver noget bedre når jeg tvangsindlægger mine nærmeste til at tage billederne for mig.

Strik fra S'NOB, striknederdel fra Nümph og støvletter fra Diesel.
Bemærk at det som jeg har på i mine indlæg, og som kan købes på div. webshops, linker jeg altid videre på ved at lægge linket i selve ordene, prøv at klikke på de highlightede ord :)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov