FARVEL GAMMEL BLOG

FARVEL, FARVEL GAMMEL BLOG!

NU BLOGGER JEG FRA WWW.CATERINAPINZARRONE.COM

Collage flashback....2012

 

 

 

 


Her er en lille kavalkade af mine Polyvore collager fra 2012. Jeg har rost og nævnt  polyvore værktøjet mange gange og mon ikke at jeg også vil bruge det en del i 2013 :) 
Polyvore har også fungeret super godt til alle de forsides banner jeg laver til www.norrshop.com. Programmet kan ikke helt det samme som Illustrator eller InDesign, men for en amatør som mig så kan programmet rigeligt :)

After New Year..

En forsinket hilsnen fra Nytårsaften, der allerede føles som længe siden....Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år!
Jeg har skrevet 2013 nogle gange i denne uge, hvilket føles mærkeligt-MÆRKELIGT, at tiden flyver afsted her i livet, og at 2013 allerede viser sig at være endnu et godt år med overraskelser, nye uniformer, nye sociale(medier) oplevelser, og endnu et år med mennesker som er så elskværdig at fortælle at de har nydt deres besøg hos mig her på bloggen :)
Håber på et trejde blog år med endnu flere besøgende og endnu flere spændene indlæg fra www.caterina.dk!

Min Uniform: 60'er kjolen var Vintage og fra bloomers, strømperne fra Wolford, den lille clutch fra Alexander Wang, øreringene fra H&M og pumps'ene fra asos.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov