My CV

Caterina Pinzarrone designer og indretter med fokus på kvalitet og originalitet. Hun har øje for det unikke og smukke, hvilket kommer til udtryk i alt, hvad hun laver.


Caterina tilbyder

 • Hjælp til boligindretning – et skarpt blik og en god hjælp til dit hjem, så det bliver smukt og funktionelt.
 • Visual Merchandising/Product Placement
 • Illustrator – en kreativ indgang til produkter som for eksempel visitkort og invitationer

Caterina indretter din bolig:

Hvert hjem er enestående og skal afspejle dem, der bor der.

Med blik for detaljerne og med fin føling for, at det er dit hjem og ikke boligstylistens, hjælper Caterina dig med at indrette din bolig, så dit hjem bliver både smukt, funktionelt og æstetisk.

Når Caterina skal indrette din bolig, sker det med udgangspunkt i en lang fortrolig samtale. Hun bruger, genbruger og lader sig inspirere af de ting, der allerede findes i din bolig. Det er vigtigt for hende at lytte til dig, som boligens ejer, så resultatet af indretningen er, at der er dit hjem i nye klæder.

Caterina kigger på muligheder i boligen. Hun ser, hvordan pladsen kan udnyttes bedre - Hvilke ting benyttes

i hverdagen og hvilke ting er overflødige? God opbevaring kan både være funktionel, praktisk, og pænt. Farver bruges og sættes sammen på en anderledes og fin måde, så der skabes lys, rum og atmosfære.

Dit hjem er vigtigt. Det er her, du skal finde ro, holde fri eller fylde med mennesker og familie. Du skal føle dig hjemme.

 

Caterinas eget tøj: Bloomers tøj.

Gammelt og brugt bliver til unikt og smukt, når Caterina har haft mormors gamle klæder mellem hænderne, klippet og klistret, sprættet op og sat sammen på ny. Essensen af Bloomers tøj er at finde ældre tøj i super god kvalitet, genbruge stoffet og noget af det originale mønster. En gammel lang kjole bliver hurtigt til en fin lille vest og elegant bluse med puf-ærmer og sammen med et par smarte jeans og et par af vintagesko, som Caterina er mester i at finde, er du klar til fest.

Eller du kan vælge, at hverdagen skal piftes op med et unikt stykke tøj, der er opdateret, så det passer til tidens mo

de. Den utraditionelle kombination af nyt og gammelt giver dit Bloomers tøj sjæl og gør det til unika, som kun du ejer.

Medejer af Norr og Bloomers og Visual Merchandiser for Metropol

Udover at re-designe og indrette boliger, er Caterina medejer af tøjforretningerne Norr og Bloomers i Århus. Her sælger man blandt andet mærkerne St. Martins, Margit Brandt og S'NOB. I Bloomers er der også mulighe

d for at købe Caterinas redesign mærke "bloomers" Caterina arbejder bl.a som Visual Merchandiser for modevirksomheden Metropol. I denne forbindelse har hun arbejdet tæt sammen med forretninger i flere lande. Hun har været involveret i åbningen af bl.a. shop-in-shops i House of Fraser i London The Casbah i Stockholm samt Snob butikken i Freiburg. Derudover er hun en del af Metropols tea, når der skal indrettes eller åbnes butikker i Danmark.

CV - kort

Visual Merchandiser for:

 • House of Fraser – London
 • Casbah - Stockholm
 • Snob-butik – Freiburg
 • Norr i København
 • Norr – Århus. Medejer siden 2008
 • Bloomers - Århus. Medejer siden 2004
 • Bloomers tøj engros – redesign/vintage 2002 – 2004
 • Junk de luxe 2000 – 2002. Udlært som butiksassistent

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov