Collage flashback....2012

 

After New Year..

I palietter!

Galaxy Pants Minimum

 

Grå i Grå Outfit

Julefrokost....inspiration til det perfekte outfit

http://www.caterina.dk/sites/caterina.dk/files/tumblr_me9ecn9xDx1rgomaso1_1280_0.jpg

Granny cardigan

cardi+blue

Madhimlen

Encore

New Boots

Dagens Uniform: S'NOB kjole, Margit Brandt bukser og nye støvletter fra Lesson2.

Erbs & Bjerke-oversize strik

Dagens Uniform: Margit Brandt strik, S'NOB kjole...voilá kort og simpelt :)
P.s. jeg har fået nye ørestikker fra Erbs og Bjerke-lidt Georg Jensen look a like...

Grey+Purple

En Uniform fra sidste uge: Margit Brandt jakke, NORR kashmir strik, Margit Brandt nederdel, Wolford strømper og chunky halskæde købt i Topshop.

Dots Jeggings


Jeg har endnu engang været afsted til en dejlig indkøbsdag. Shoppingen stod på bl.a. disponereing af mærkerne S'NOB og Margit Brandt for NORR og bloomers. Billedet er taget med Aarhus Havn som baggrund og fra en terasse tilhørende S'NOBs showroom.

Min Uniform: Fede prikkede jeggings fra Dr.Denim som jeg super glad for, Suit strik og herre denimskjorte fra Revolution.

Snake Jeggings


Dagens Uniform: Nye jeggings med slangeskindsprint fra Dr.Denim, oversize strik fra Suit som jeg netop kan li' at bruge med de smalle bukser, Isabel frakke og Alexander Wang taske.

Warm KNIT!


En ny varm strik fra SUIT! Mine Uniformer er ligeså stille ved at tage en drejning hen imod en mere vinterlig facon med varme strikke, store jakker, store halstørklæder, strikluffer og læderhandsker....bbbrrr

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov