Retro

Singer


Er hun ikke flot? En ny symaskine som jeg har budt velkommen i min lille systue-en Jubilæums Model fra Singer i retro-design,  lavet ligesom en gammel symaskine fra dengang hvor de var lavet af jern. Den er alledere afprøvet og godkendt :)

Hvid kjole


Et mønster til en kjole som skal syes....en hvid kjole til en bestemt dag :)
Jeg har søgt og søgt og jeg har prøvet mange kjoler som ikke har været noget for mig, for meget maregns eller for traditionelle, så det er endt med at kjolen bliver hjemmesyet lige efter mine tanker og mine mål.

Brænde...

Jeg bliver mere og mere vild med Etsy, for jo mere jeg fordybber mig i det univers jo flere fede ting finder jeg (ender tit med at surfe rundt der i alt for lang tid-men det er der nok mange som kender til).

DIY Sidebeskytter

Nu hvor Mr.E lidt over 6 måneder, er tiden er kommet til at han skal have en ny tremmeseng istedet for sin vugge.
Til tremmesengen har jeg syet en sidebeskytter med lidt genbrugsstof.
Selve sidebeskytteren har jeg købt i ikea for 99kr. og så har jeg blot syet stykkerne direkte på den. Igen et nemt DIY projekt.

Hagesmække D.I.Y.

Jeg var i Ikea i sidste uge hvor jeg købte to store håndklæder for at lave nogle hagesmække.

Håndklæderne kostede kun 12kr. stykket og jeg fik 20 hagesmække ud af det.

Nogle af dem lavede jeg med en lille lomme foran for at opsamle den mad som ender udenfor Mr. E's mund :)

Hagesmækkene har dog ikke et underlag til at stoppe vand og andet vådt med, men de kan i stedet absorberer og man kan bruge dem til at tørrer munden (og evt. hele ansigtet med ;)

DIY opbevaring

Så kom symaskinen igen på arbejde! I dag har jeg syet en opbevarings-mmmm hvad kan man kalde det?......anyway jeg bruger den lige nu til at opbevare lidt af Mr. E's legetøj, men den kan bruges til at opbevare næsten alt.

Easy pants!

Jeg har fået et gammelt sæt silke sengetøj som jeg tidligere har brugt til at lave noget "patchwork" sengetøj og nu et par bukser til Mr. E.
Det tog mig omkr. 20 min at lave dem fordi de blot består af et bagstykke, et forstykke og en lille lomme-and that it's it :)
De har god plads til bleen og behagelige fordi de er i silke.

Computertaske

Jeg har lige syet denne computertaske af noget retro stof....how cool is that!
Jeg har brugt noget genbrugs stof, en kraftig lynlås, noget kantebånd og lidt pladevat.

DIY jeans med patches

Cheap monday

Kæmpe sløjfe som hårpynt.

Jeg har lavet denne sløjfe med noget 2nd hand stof og et hårbånd fra H&M. For at give lidt volume til sløjfen har jeg fylft den med små stykker skumgummi. 

The Scrunchy is back!!

 

Kan i huske dem?

Scrunchy hårelastik lavet med noget Liberty stof og et simili spænde.

Endnu en hippie vest....

Her er endnu en fin lille vest også lavet på samme måde som den første fra tidligere indlæg......

......med noget stof fra en anden 2nd hand kjole.

Hippie vest

Bluse med en fin kat

Blusen har jeg syet ved at bruge en overdel fra en 2nd hand kjole fra 80'erne. Taljestykket er lavet som et rør med noget velour stor som gi'r sig. Katte masken har jeg syet med det samme sort velour og påsyet perler. 

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov